Pages Menu

Posted by on jan 11, 2016 in Lezingen & Workshops | 0 comments

En toen was het officieel

En toen was het officieel

Een jaar geleden startte ik met deze website. Mijn doel: ouders, verzorgers en professionals informeren en aan het denken zetten over opvoeding.

Ouderschap is een groot avontuur. Er zijn momenten dat een handleiding een uitkomst lijkt, maar een kind is geen apparaat waar je alleen even moet leren welke knoppen je moet indrukken. Je kind is een mens-in-wording, en eigenlijk jijzelf ook: je stopt nooit met bijleren. Opgroeien is een reis die je samen maakt, je kind groeit en jij groeit mee.

Dat wil niet zeggen dat er geen handvatten zijn. Er is wel degelijk veel te zeggen over de ontwikkeling van kinderen, en hoe je hen kunt helpen opgroeien tot empathische, zelfstandige volwassenen. Ouderschap draait om de relatie die je opbouwt met je kind, om werkelijke verbinding. Je kunt je openstellen voor écht contact door te zijn wie je bent, en je kind te helpen opgroeien tot wie hij is. Er is geen one-size-fits-all oplossing. Opvoeden is spelen met mogelijkheden.

Vandaag kan ik met trots aankondigen dat LINDAR officieel geregistreerd staat bij de kvk. Wat betekent dat? Onder andere dat ik meer lezingen kan gaan verzorgen, en zo hopelijk nog meer mensen kan helpen in hun zoektocht in het ouderschap. Daarnaast wil ik komend jaar cursussen opstarten en er is een gratis e-book in de planning. Vanaf nu ben ik ook te volgen via Facebook op https://www.facebook.com/creatiefouderschap/ (of zoekfunctie: lindar).

Momenteel staan in mijn lezingen-shop de volgende onderwerpen (maar neem vooral contact op als je interesse hebt een ander onderwerp!) :

  • Koestering: van levensbelang voor een baby
  • Kwetsbaarheid: dè kracht achter verbindend ouderschap
  • Onvoorwaardelijk Ouderschap

In de planning: baby’s en slaap.

kvk-nummer en BTW-nummer zullen spoedig op de website te vinden zijn. Mailadres: linda@lindar.org

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>