Pages Menu

About

Hallo, welkom op mijn blog!

Mijn naam is Linda. Ik ben moeder van drie mooie kinderen, geboren in 2005, 2007 en 2012. Samen met mijn partner zoek ik een weg in het ouderschap, daarbij geïnspireerd door Attachment Parenting en Unconditional Parenting. In de relatie met mijn kinderen is borstvoeding erg belangrijk geweest. Dat had ik niet kunnen vermoeden, ik startte met borstvoeding omdat ik het vanzelfsprekend vond, en ben ermee doorgegaan omdat mensenmelk mij ook na het eerste levensjaar logischer leek voor een kind dan koemelk. Terugkijkend zie ik dat het mij heeft gevormd als moeder. Dan gaat het niet alleen om de intense verbondenheid die ik kon voelen tijdens het voeden. Het is ook de start geweest van het vertrouwen dat ik heb in mijn kinderen, in hun vermogen aan te geven wat ze nodig hebben. En het vertrouwen in mijzelf,  mijn vermogen een relatie met hen op te bouwen die constructief is. Een relatie die ruimte biedt voor hun eigenheid, voor hun groei en de mijne.

In mijn vrije tijd lees ik veel over opgroeien, de menselijke geest, en natuurlijk over borstvoeding. Ik schrijf, dit blog natuurlijk maar ook voor onder andere Kiind.nl. Het boektijdschrift Opvoeders en Huttenbouwers bevat twee artikelen van mijn hand.

Daarnaast ben ik op zoek naar een baan, eentje waar mijn werkzaamheden de wereld een beetje beter maken. Ik ben Creatief Therapeut Beeldend en heb ook veel werkervaring op het gebied van cursussen en activiteiten opzetten en aanbieden. Ik ben betrokken, behulpzaam, veelzijdig, leergierig en ik ben in een groep vaak een bron van inspiratie en ideeën.

Ik hoop dat dit blog vooral interessante (nieuwe) informatie biedt. En anders heb ik het toch met veel plezier geschreven ;-) Voor mijzelf is het een manier om kennis te verwerken en het is een uitlaatklep voor mijn enthousiasme. Waar het hart vol van is, loopt de mond van over; zo zegt men. Of in dit geval: mijn toetsenbord.

groet, Linda